Zvočna kopel z gongom in pojočimi posodami

Zvočno kopel bo izvedla Mateja Bobek

ZA TERMIN ZVOČNE KOPELI Z GONGOM IN POJOČIMI POSODAMI, dne 14.3.2018 NI VEČ PROSTIH MEST.

Dodatne informacije na info@ikcsentjur.si ali 03 746 37 46.


V sredo, 14. marca 2018, ob 17.30 vas vabimo v malo dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur na Zvočno sproščanje z gongom in pojočimi posodami.

Zvočno sproščanje s planetarnim gongom bo izvedla Mateja Bobek.

Ljudje že od nekdaj vedo, da je vibracija glasbe zdravilna. Gong so poznali že pred 4000 leti in je eden izmed instrumentov z najmočnejšo energijo, ki prodre globoko v celice fizičnega telesa in duha.  Vibracija zvokov globinsko deluje na človeka na mentalni ravni, sproščajo napetost, zbistrijo um in povečajo kreativnost. Vibracije, ki nastajajo ob udarcu na gong, obrnejo tok zavesti od zunaj navznoter v naše bistvo obstoja. Ker se med meditacijo um sprosti, se pojavijo občutki, kjer ne čutimo več materialnega, imamo občutek lebdenja, občutimo notranji mir kot da se čas ustavi. Zvoki gonga transformirajo telesne in psihične blokade in vzpostavijo stanje harmonije, kjer se telo začne zdraviti samo. Zvoki gonga se nam pomagajo osvoboditi stresa in strahov, blažijo in izboljšujejo bolezenska stanja, prečistijo prostore in odstranijo negativne energije.

Mateja Bobek nam bo zvočno nego izvedla s planetarnim gongom. Planetarni gongi so uglašeni na frekvenco gibanja okrog svoje osi in  imajo specifično delovanje na človeka.  Z obiljem tonov in nad tonov zaobjamejo celoto naših potreb določenega trenutka, katere vsak posameznik zazna na svoj način v obliki telesne ali duhovne senzacije. 

Število mest je omejeno!

Obvezne prijave na: info@ikcsentjur.si ali osebno v Knjižnici Šentjur.

Cena: 10 €

Za zvočno kopel potrebujete podlogo za na tla.

Organizator: Knjižnica Šentjur

 

Nazaj

poročamo Več novic

Vpis v otroški abonma Jurček

Sezona 2018/2019

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je Knjižnica Šentjur za vas in vaše otroke pripravila...


Klapa More

Koncert je prestavljen

Zaradi bolezni v skupini je koncert Klape More prestavljen na petek, 10. maja 2019, ob 20.00 u...


koledar dogodkov Marec 2019

Več dogodkov Najava prireditve