Življenje je vrednota

Dobrodelna multimedijska-gledališko-plesna predstava

V soboto, 30. septembra 2017, ob 20. uri vas vabimo v veliko dvorano Ipavčevega kulturnega centra Šentjur na Dobrodelno multimedijsko-gledališko-plesno predstavo Življenje je vrednota.

"Rak jemlje in ne izbira - ne po spolu ne po starosti ne po izobrazbi!"

(Katja Vidmar)

 

Plesna predstava, ki jo pleše dvanajst plesalcev in plesalk skozi zgodbo in gib nagovarja gledalce in opozarja na bolezen, ki med nami tiho vdira v naša življenja.

 

Častna pokroviteljica dogodka je gospa Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic RS.

Izkupiček od prodanih kart doniramo Ustanovi Mali vitez.

 

Kratek povzetek zgodbe:

Ženska obožuje svoj poklic zdravnice, ker lahko pomaga ljudem in je zavezana ideji, da je življenje vrednota. Sreča ljubezen svojega življenja, se zaljubi, užije trenutke ljubezni in sreče, nenadoma hudo zboli. Zdaj je na drugi strani – na strani tistih, ki ji je varovala, jim pomagala, sebi ne more pomagati. Išče sebe, pot in izhod iz bolečine. Bori se s sabo, s svojo bolečino, z zavedanjem, da izgublja boj … želi si, da bi moškega – ljubezen svojega življenja – in vse, ki so ob njej, obvarovala trpljenja ob sebi  … zlije se s trenutkom. Oklepa se življenja in zaveda minljivosti.

 

Več o predstavi na pripeti povezavi: 

http://www.paradaplesa.si/?Id=na_spici&View=novica&novicaID=4768#.WXWroFFpyUl

https://www.katjadancecompany.com/

 

 

Prijazno vabljeni k ogledu, s čimer podprete rakave bolnike v vaši občini!

 

VSTOPNINA: 10 €

Nakup vstopnic je možen v obratovalnem času Knjižnice Šentjur, v poslovalnicah Petrola in OMV ter na spletnem portalu Mojekarte.si.

 

Organizator: Katja Dance Company za Ustanova Mali vitez

Nazaj