Predstave gledališko-glasbenega abonmaja Gustav 2019/2020

Drage abonentke, dragi abonenti!

Pred dvajsetimi leti smo vas z vprašanjem: »Kje boste sedeli leta 2000?« prvič povabili k vpisu abonmaja. In 170 abonentov je tedaj dobilo svoj stol v dvorani Kulturnega doma Šentjur. Skoraj tretjina je dve desetletji zvesta Gustavu, drugi ste se nam pridružili v kateri od naslednjih sezon. Želja po organiziranju stalne ponudbe gledaliških in glasbenih dogodkov je bila večja od vprašanj, kako v pogojih stare neudobne dvorane in odpisane tehnične opreme izvesti program. Pritoževali so se igralci in tehnično osebje, v zaodrju je veter pometal prah, obiskovalci so tarnali, da jih zebe, radiatorji so močili tla, varnostna tveganja so nam kratila spanec. A ostali so nepozabni spomini na predstave, takšne, ob katerih smo se nasmejali, se zamislili ali premlevali

njihovo zagonetno vsebino. Spoštovani! Jubilejno leto Gustava je v znamenju smeha in glasbe pa tudi decembrskega obiska Zagreba in operete v tamkajšnjem gledališču Komedija. Verjamemo, da boste zopet želeli sedeti na svojem stolu.

Anita Koleša, vodja JSKD OI Šentjur


Vpis abonmaja Gustav poteka od 1. do 14. oktobra 2019. Lanskoletni abonenti si lahko svoj dosedanji sedež zagotovite do 8. oktobra 2019. Po tem datumu vam na žalost sedeža ne bomo mogli več zagotoviti.

Vpisi abonmaja potekajo po elektronski pošti ali po telefonu od ponedeljka do petka med 9. in 14. uro.

Plačilo abonmaja je v dveh obrokih. Pridružujemo si pravico do spremembe programa in terminov.

Cena: 68 EUR

 

Center kulture Gustav
Ul. Dušana Kvedra 16
3230 Šentjur
T: 03 491 40 70 (pon–pet, 9.00–14.00)
in 041 507 770
E: oi.sentjur@jskd.si

JSKD Šentjur
Kontaktna oseba: Anita Koleša, vodja OI Šentjur

 

Letošnjo sezono abonmaja pripravljamo v sodelovanju s KNJIŽNICO ŠENTJUR. Gledališko–glasbeni abonma finančno podpira Občina Šentjur.

 

Prenos

poročamo Več novic

OBVESTILO

Postopno odpiranje naših prostorov za javne prireditve

Spoštovani obiskovalci in obiskovalke,

z velikim veseljem vas obveščamo o postopnem odpira...


FUNKCIONALNA VADBA

Športno društvo AS

Potrebuješ spremembo v počutju, izgledu ali le sprostitev po napornem dnevu?
Potem pridi in ...